kiezeninquarantaine.nl

De juiste studiekeuze maken,
ook in quarantaine.

Door de uitbraak van het coronavirus zijn open dagen en meeloopdagen aan academische instellingen komen te vervallen. Dit maakt het voor aankomend studenten lastiger om de juiste studiekeuze te maken. Op social media bieden veel studenten vrijwillig hun hulp aan scholieren bij het maken van een studiekeuze. Om dit initiatief van studenten over het hele land te steunen hebben wij een platform opgezet: kiezeninquarantaine.nl.

Wij zijn Pieter, Antonios, en Joost; drie studenten van de TU Delft. Pieter is werktuigbouwkunde student en is mede door zijn minor Technology-Based Entrepreneurship geïnspireerd geraakt om te ondernemen. Antonios, ook werktuigbouwkunde student, houdt zich dit jaar bezig met het managen van het Eco-Runner Dream Team. Joost is student Technische Bestuurskunde en is verantwoordelijk voor de acquisitie binnen het Eco-Runner Dream Team. Door de uitbraak van het coronavirus zijn onze studies en projecten op een lager pitje komen te staan. De vrije tijd die daarbij komt kijken heeft ons de mogelijkheid gegeven om een steentje bij te dragen aan het verhelpen van de crisis.

kiezeninquarnantaine.nl is een gratis, privacyveilig en non-profit platform. Aankomend studenten kunnen via het platform vragen over hun studiekeuze stellen aan studenten die de betreffende studie volgen en vrijwillig willen helpen. Zo maken aankomend studenten de juiste studiekeuze, ook in quarantaine.


Heeft u vragen of tips?
Neem contact met ons op!
info@kiezeninquarantaine.nl

Pieter Becking
Werktuigbouwkunde
TU Delft
Antonios Kouzelis
Werktuigbouwkunde
TU Delft
Joost Siderius
Technische Bestuurskunde
TU Delft
kiezeninquarantaine.nl
Over ons
Privacy verklaring