De juiste studiekeuze maken,
ook in quarantaine.

Door de uitbraak van het coronavirus zijn open dagen en meeloopdagen aan academische instellingen komen te vervallen. Dit maakt het voor aankomend studenten lastiger om de juiste studiekeuze te maken. Op social media bieden veel studenten vrijwillig hun hulp aan scholieren bij het maken van een studiekeuze. Om dit initiatief van studenten over het hele land te steunen hebben wij een platform opgezet: kiezeninquarantaine.nl.

Afgelopen jaar is kiezeninquarantaine.nl opgericht door Pieter Becking, Joost Siderius en Antonios Kouzelis. Joost en Antonios zijn aan hun master begonnen, Sustainable Energy Technology & Transport Infrastructure and Logistics. Pieter Becking is Team Captain bij Delft Hyperloop. Daarom hebben zij dit initiatief doorgegeven aan Jeroen Hofland, Barto Nijs en Diederik Siderius. Het doel is en blijft om zoveel mogelijk aankomende studenten te helpen bij het maken van een goede studiekeuze!

kiezeninquarnantaine.nl is een gratis, privacyveilig en non-profit platform. Aankomende studenten kunnen via het platform vragen over hun studiekeuze stellen aan studenten die de betreffende studie volgen en vrijwillig willen helpen. Zo maken aankomende studenten de juiste studiekeuze, ook in quarantaine.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem contact met ons op!
info@kiezeninquarantaine.nl

Jeroen Hofland

Computer Science and Engineering
TU Delft

Barto Nijs

Ondernemerschap & Retail management
Haagse Hogeschool

Diederik Siderius

Werktuigbouwkunde
TU Delft

Maxime Iserief

Industrieel Ontwerpen
TU Delft